< Terug naar overzicht

Managementteam Expectra Group uitgebreid

Frédéric Van Haren en Eddy De Baets treden toe tot managementteam van Expectra Group, gespecialiseerd in het detacheren en rekruteren van experts in engineering, ICT, en verkoop en administratie.

Frédéric Van Haren (32) is de nieuwe business development manager bij Expectra Group. In die functie wordt hij verantwoordelijk voor de verkoop van de human-resourcesdiensten van Expectra en het blootleggen van nieuwe verkoopsmogelijkheden. Van Haren kan al terugblikken op een ruime ervaring in human resources, vooral opgebouwd binnen de Expectra-groep. Voorheen was hij er achtereenvolgens actief als sales & operations manager en als business unit manager. Hij behaalde een master in Integrated Logistics and Operations Management aan de universiteit van Luik.


Eddy De Baets (44) werd benoemd tot business unit manager van de afdeling Expectra Projects. Net als Van Haren, rapporteert hij rechtstreeks aan Marnix Janssens, gedelegeerd bestuurder van Expectra Group. De Baets neemt de verantwoordelijkheid op zich van de afdeling Expectra Projects. In die functie neemt hij de leiding over de Belgische kantoren van de afdeling en staat hij in voor de verdere commerciële uitbouw ervan. Voorheen werkte hij als area manager bij Expectra Projects, verantwoordelijk voor Oost- en West-Vlaanderen. Voor Expectra bekleedde hij verschillende commerciële en technische functies, onder meer bij chemiegigant Dow Chemical en de ingenieursbedrijven Edes, NCM en Mentor.


Expectra Group stelt zichzelf voor als een groep die bedrijven “ondersteunt bij het managen van hun personeelsbehoeften.” Kortom, de onderneming werft en selecteert experts voor projectwerk en vaste jobs op het vlak van engineering, ICT en verkoop en administratie. In België zet de groep dagelijks meer dan 600 experts aan het werk via kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luik. De organisatie overkoepelt de activiteiten van Expectra, Sapphire Technologies, INSEL en Exselsia. Deze 100% dochter van de Vedior-holding is actief in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Spanje en Zwitserland.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen