< Terug naar overzicht

Lut Kint en Pierre Oldenhove bij Management Information

Omwille van de toenemende vraag naar erkenningen voor opleiding- en consultancy-organisaties wierf Management Information onlangs twee nieuwe kwaliteitsauditoren aan.

Lut Kint (40) is regent Nederlands, Economie en Geschiedenis. Ze heeft tien jaar ervaring als zelfstandige taaltrainer voor verschillende organisaties, waaronder Lerian-NTI, en in het plannen, coördineren en opvolgen van taal- en communicatiecursussen. Kint was onder andere tien jaar actief voor het Nederlands Taalinstituut, waar ze achtereenvolgens managementassistente, office manager en verantwoordelijke voor HR en kwaliteitsopvolging was. In die laatste functie selecteerde, rekruteerde, begeleidde en evalueerde ze trainers, plande ze opleidingen en gaf ze specifieke communicatieopleidingen.

Pierre Oldenhove (47) werkte na het behalen van zijn licentie in de Rechten (UCL) eerst als verantwoordelijke voor de uitkeringen bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Vanaf 1998 was hij er verantwoordelijk voor opleiding en competentiebeheer.


Bij Management Information zullen beiden instaan voor doorlichtingen van opleidingsorganisaties en adviesbureaus.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen