< Terug naar overzicht

Lut Crijns wordt HR-directeur van Acerta

Lut Crijns werkt al sinds 2000 bij Acerta. De Director HR Consult wordt nu HR-directeur van de groep.

Lut Crijns treedt toe tot het team van CFO Christophe Deroose als nieuwe HR-directeur bij Acerta. Ze begon haar loopbaan bij de HR-dienstengroep in 2000 als HR-consultant, werd in 2003 Business Unit Manager en in 2008 Director HR Consult binnen de divisie Acerta Consult.
Crijns studeerde in 1985 af als bachelor Personeelsbeleid en werkte van 1985 tot 2000 aan de KU Leuven als HR-consulent en HR-manager.
Als Director HR Consult realiseerde ze mee de geografische en functionele groei van de consultingdivisie van Acerta. Ze staat mee aan de wieg van een totaal nieuwe manier van denken over talentmanagement, die werd gekenmerkt door de lancering van een nieuw talentmodel en een nieuwe toolbox.
“Centraal in de visie van het talentmanagement dat Acerta voorstaat, staat het feit dat we vertrekken van het talent dat elke medewerker heeft en dat dit voor de volle 100 procent benut moet kunnen worden in de organisatie. Dat vereist permanente afstemming met de organisatievereisten en loopbaanlang ontwikkelen. Talentmanagement gaat voor een 100 procent rendement en dat moeten we in eerste plaats als organisatie zelf uitdragen”, stelt Crijns.
Acerta wil zelf een ‘HR Live Demo’ zijn voor de klanten en prospecten. Daarom werd al in 2008 van wal gestoken met een meerjarenplan voor een sterker uitgebouwd HR-beleid. “Walk your talk”, commentarieert CEO Karel Plasman. “Lut Crijns is binnen de organisatie een motor geweest achter een unieke visie op talentmanagement. Die visie moeten we als organisatie in de eerste plaats uitdragen naar de eigen werknemers om onze klanten te kunnen tonen hoe het bij hen kan werken.”

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen