< Terug naar overzicht

Luc Vandyck van Carglass naar Teleflexmedical

Op 1 december wordt Luc Vandyck HR-directeur bij Teleflexmedical voor de regio’s EMEA (Europe, Middle East, Africa) en ACLA (Asia, Canada, Latin America). Voorheen was Vandyck HR-directeur van Carglass Benelux.

Luc Vandyck (43) is gegradueerde Personeelswerk (Karel De Grote-hogeschool, Antwerpen) en volgde de postacademische opleiding HR-management aan het LUC. Tot eind deze maand is hij nog HR-directeur bij Carglass Benelux, maar daar vertrekt hij na anderhalf jaar omdat de baan te veel op administratie en te weinig op andere zeer belangrijke HR-aspecten gericht is. Voor Carglass werkte Vandyck nog als HR-manager voor Avnet Benelux, Frankrijk en Duitsland, voor Hoechst Celanese als hoofd personeelsdienst en voor Superconfex als regionaal personeelschef.


Zijn nieuwe werkgever, Teleflexmedical, is een business unit van het Amerikaanse beursgenoteerde Teleflex (ontwerp en productie voor de medische sector, de automobielsector, de lucht- en ruimtevaart en de zeevaart). Vandyck zal voornamelijk opereren vanuit Londen en rapporteren aan de vice-president HR. Hij wordt verantwoordelijk voor de uitwerking van een HR-plan dat de nieuwe bedrijfsstrategie moet ondersteunen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen