< Terug naar overzicht

Luc Schepers senior consultant bij SD Worx

Luc Schepers ging bij SD Worx aan de slag als senior consultant Reward. Schepers zal in deze functie zijn ervaring als consultant met zijn kennis inzake beloning combineren.

Als senior tax consultant was Luc Schepers (42) actief bij Deloitte en Ernst & Young. Hij specialiseerde er zich in het fiscale recht, voornamelijk in het domein van internationale tewerkstelling, en bouwde er expertise op over sociale zekerheid en arbeidrecht in een internationale context. Later benutte Schepers deze ervaring als compensation & benefits manager bij GTS (Hermes Europe Railtel, uitbater van een pan-Europees transportnetwerk). In 2000 stapte hij over naar Promedia, waar hij drie jaar actief was. Zijn recentste ervaring ligt in de farmaceutische sector bij Astra Zeneca, waar Schepers sinds 2003 eveneens als compensation & benefits manager werkte. Hij was er verantwoordelijk voor het gehele verloningsbeleid en werkte er een nieuwe functieclassificatie en een nieuw benefits-plan voor alle medewerkers uit.
Luc Schepers is licentiaat in de Handels- en Bestuurswetenschappen en in Europese Studies, en behaalde bovendien een postuniversitair diploma in Fiscaal Recht.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen