< Terug naar overzicht

Luc Langeraert van Arinso naar Fujitsu

Luc Langeraert is Human Resources Director geworden bij Fujitsu Services België en Luxemburg. Hij komt van NorthgateArinso.

Luc Langeraert (44) was tot voor kort VP Global HR Business Consulting bij NorthgateArinso. Nu treedt hij in dienst bij Fujitsu Services België en Luxemburg, een van de voornaamste IT-dienstenleveranciers in Europa. Als Human Resources Director zal hij nauw samenwerken met Jean-François Guerrier, Managing Director van Fujitsu Services Belux.
Langeraert over zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben verantwoordelijk voor het HR-beleid van de ongeveer 300 medewerkers van Fujitsu Services in België en Luxemburg. De focus in Belux voor de komende periode ligt op het vlak van resourcing, people management en HR-support in de nieuwe businesssegmenten. Daarnaast zal ik betrokken zijn bij internationale HR-projecten en outsourcingsprojecten.”
Langeraert heeft achttien jaar ervaring met HRM. Hij was onder meer HR Director bij Inditex Benelux en Directeur voor HR-oplossingen in de Belux voor Randstad. Hij behaalde een master in Human Resources Management.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen