< Terug naar overzicht

Luc Langeraert maakt promotie bij Fujitsu Services

Luc Langeraert neemt een nieuwe rol op bij Fujitsu Services. De vroegere HR-verantwoordelijke Belux wordt HR Manager Information Systems CEMEA & India.

In zijn nieuwe rol zal Luc Langeraert (44) de ontwikkeling van een nieuw HR-informatiesysteem stimuleren. Hij wordt verantwoordelijk voor het ontwerp en het programmamanagement van het nieuw Europees SAP-gebaseerd HR-systeem. Daarbij zal hij nauw samenwerken met de HR-teams van Fujitsu in Centraal-Europa, het Midden-Oosten, Afrika (CEMEA) en India.
Langeraert was sinds januari 2009 aan de slag als HR Director bij Fujitsu Services België en Luxemburg. Hij was verantwoordelijk voor het HR-beleid voor de ongeveer 300 medewerkers. Daarnaast was hij betrokken bij internationale HR-projecten en outsourcingsprojecten.
Voorheen werkte hij als VP VP Global HR Business Consulting bij NorthgateArinso. Langeraert maakte sinds 1990 carrière bij Randstad. Hij startte er als National Account Manager voor HR-projecten, en werd na een tussenstap als HR Director bij Inditex–Zara Benelux (2001-2004) National Manager HR Solutions bij Randstad Services (2004-2007). In 2003 legde hij de Executive Master Class in HRM aan de Vlerick Leuven Gent Management School succesvol af.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen