< Terug naar overzicht

Luc Langeraert keert terug naar Randstad

HR-manager Luc Langeraert verliet het kledingbedrijf Inditex-Zara om terug te keren naar Randstad, waar hij tussen 1990 en 2000 al actief was.


Luc Langeraert (39) studeerde toegepaste communicatie aan het Hoger Instituut voor Bedrijfsopleiding in Gent en behaalde een master in HR-management aan De Vlerick Leuven Gent Management School. Gedurende tien jaar werkte hij voor Randstad, als office manager en national account manager. Langeraert was van 2000 tot 2004 HR-manager Benelux bij het internationale kledingbedrijf Inditex-Zara. Randstad haalde hem opnieuw binnen als manager HR Services (werving en selectie, outplacement en HR-projecten).Precies voor die knowhow werd Burie in 1996 aangetrokken door Sabena, waar ze tot 2000 executive vice-president Human Resources bleef. Daarna werd ze personeelsdirecteur van het UZ Leuven.


Hilde Burie werd in 1997 verkozen tot HR-manager van het jaar. Vandaag blijft ze actief in het HR-verenigingsleven. Zo is ze woordvoerster van NEHRA, het netwerk van vrouwelijke HR-professionals.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen