< Terug naar overzicht

Luc Derijcke voorzitter raad van bestuur Quintessence Consulting

Quintessence Consulting heeft professor Luc Derijcke benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. William Masschelier (gewezen topman van Hessenatie) en François Bettens (eerder aan de slag bij Daf, Bekaert en Hoogovens Aluminium) treden eveneens

Professor Luc Derijcke is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Quintessence Consulting. Derijcke is academisch verantwoordelijke en coördinator van het vakgebied Mens & Organisatie aan de Universiteit Antwerpen Management School (UAMS). Daarnaast is hij raadsheer in sociale zaken en bemiddelt hij in conflicthantering en onderhandelingen.

William Masschelier en François Bettens treden eveneens toe tot de raad van bestuur. William Masschelier (60), licentiaat in de handels- en maritieme wetenschappen, blikt terug op een succesvolle carrière als financieel en algemeen directeur bij Hessenatie. Hij is eveneens executive professor aan UAMS in finance & accounting.

François Bettens (54), burgerlijk ingenieur, heeft een ruime industriële ervaring bij onder meer Daf, Johnson Control Automotive, Bekaert en Hoogovens Aluminium en heeft zich in het bijzonder geprofileerd inzake change mangagement en HRM. Bettens is al jaren actief als interim-manager voor strategische opdrachten. Hij werkte onder meer voor Belgocontrol, Telindus Group, AOSO (Administratie van de Vlaamse Gemeenschap voor Technische Studies en Opdrachten), Vanbreda International, Provinciebestuur Antwerpen en Profondo. In 2003 en 2006 was Bettens al tijdelijk actief bij Quintessence.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen