< Terug naar overzicht

Luc De Decker keert terug naar HR Square

Sinds 1 september is Luc De Decker redactiedirecteur bij HR Square. Hij komt van het financieel-economische weekblad Trends, waar hij eindredacteur was.

Luc De Decker (47), erkend beroepsjournalist, zal bij HR Square de kernredactie begeleiden en meewerken aan de verdere professionalisering en uitbouw van de organisatie. De Decker begint aan zijn tweede periode bij HR Square. Hij stond samen met Jos Gavel aan de wieg van het blad, maar werd in 2004 weggeplukt door Trends. De Decker begon zijn carrière als leraar (Engels en Duits) en stapte de journalistiek in bij het jeugdmagazine Graffiti. Na enkele jaren als redacteur van De Rode Vaan, was hij actief als journalist voor diverse bladen, waaronder Trends. Naast zijn werk als journalist en later als eindredacteur, zorgde hij jarenlang voor de boekenrubriek in Trends.
Algemeen directeur Jos Gavel zal zich nu meer toespitsen op de overkoepelende managementtaken en de strategie van HR Square. Hij blijft vanzelfsprekend waken over de kwaliteit en onafhankelijkheid van de Square-redactie.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen