< Terug naar overzicht

Luc Bossaert executive VP HR Business Development bij Arinso

NorthgateArinso heeft het senior managementteam uitgebreid. Luc Bossaert werd aangesteld als Executive Vice President voor HR Business Development.

Luc Bossaert, voorheen Executive Vice President Business Consulting bij NorthgateArinso, is aangesteld als Executive Vice President voor HR Business Development met een wereldwijde verantwoordelijkheid voor business development, lead generation, marketing en allianties. Voor hij bij NorthgateArinso in dienst trad, bekleedde Bossaert de functie van CFO bij de consultancybureaus AMI en BMO. In 1999 werd hij bij de Belgische afdeling van KPMG verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de business unit.

Om het wereldwijde business development team verder uit te breiden, wordt Michael Custers Vice President voor Global Marketing. Luc Langeraert wordt VP Business Consulting. Samen zullen zij de HR business consulting-activiteiten uitvoeren.

Daarnaast heeft NorthgateArinso Alain Dehon benoemd tot Finance Director voor EMEA, als versterking van het financieel team.

NorthgateArinso, de HR-divisie van Northgate Information Solutions, wereldwijd aanbieder van HR-software en –diensten, is opgericht in 2007 na de overname van Arinso International. De groep telt 4500 werknemers en heeft vestigingen in 31 landen op 5 continenten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen