< Terug naar overzicht

Lore Vandevyvere is HR-officer – talentmanager bij Crop’s

Lore Vandevyvere is sinds begin 2012 HR-officer – talentmanager bij Crop’s, een West-Vlaams bedrijf actief in de diepvriessector.

Lore Vandevyvere (24) behaalde in 2010 een master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de KU Leuven. Na een succesvolle stage bij Vandelanotte Talent Management, een onderdeel van het accountantskantoor Vandelanotte, ging Vandevyvere er in augustus 2010 aan de slag als junior consultant talentmanagement. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor een employer branding project om zo de naambekendheid van het kantoor als werkgever te vergroten.

Sinds januari 2012 is Vandevyvere HR-officer - talentmanager bij Crop’s, een snelgroeiend familiebedrijf in de regio Waregem, actief in de diepvriessector. Er werken ongeveer 240 werknemers, van wie zo'n 70 bedienden zijn. Vandevyvere is er verantwoordelijk voor het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

“Ik hoop binnen de functie van HR-officer mee te kunnen bouwen aan een degelijk personeelsbeleid waarin het motto 'talent aantrekken, vinden, ontwikkelen en behouden' centraal staat”, zegt Vandevyvere.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen