< Terug naar overzicht

Loes Knevels HR/Quality Assistant bij ING Car Lease

Loes Knevels is sinds oktober aan de slag als HR/Quality Assistent bij ING Car Lease.

Loes Knevels (35) studeerde in 2000 af als vertaler Engels–Spaans aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen. Haar eerste werkervaring deed ze op als uitzendconsulente bij Unique Interim. In 2004 stapte ze over naar United Technical Solutions, een onderdeel van de huidige USG Groep, als recruitment manager.

De daaropvolgende vijf jaar werkte Knevels als payrollbeheerder bij Acerta Sociaal Secretariaat. Ze beheerde er zo’n 350 dossiers van kleine kmo’s. De voorbije acht maanden was Knevels HR-medewerker personeelsbeheer, afdeling compensation en benefits bij OZ (Onafhankelijk Ziekenfonds).

Sinds oktober 2011 is Loes Knevels aan de slag als HR/Quality Assistent bij ING Car Lease. Ze is er verantwoordelijk voor de loonverwerking en bijhorende administratie van ongeveer 140 bedienden.

“Als medewerker van de personeelsdienst kan ik mijn vroegere ervaring ten volle aanwenden. Het leuke is dat mijn ‘klanten’ de medewerkers zijn. Bovendien belooft het een boeiende periode te worden na de overname door Alphabet”, zegt Loes Knevels.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen