< Terug naar overzicht

Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans werken samen

Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans creëerden Ilfaro, een nieuw samenwerkingsverband van zelfstandige coaches en procesbegeleiders.

Het samenwerkingsverband begeleidt en coacht groepen en individuen in ‘oplossingsgerichte veranderingstrajecten’. Coaching, training, procesbegeleiding en consultancy zijn de aangeboden diensten. Ilfaro zet de activiteiten van het Instituut Voor Competentieontwikkeling (IVCO) verder.

De nieuwe zaakvoerders zijn Anton Stellamans (33) en Liselotte Baeijaert. Stellamans legt zich toe op het begeleiden van personen die geconfronteerd worden met conflicten op familiaal, organisatorisch of maatschappelijk vlak. Na zijn studies filosofie en geschiedenis aan de KU Leuven, volgde hij een opleiding in ‘Systemische Oplossingsgerichte Therapie’ aan het Korzybski Instituut in Brugge. Gedurende meer dan vijf jaar was hij voor het Centrum voor Vredesonderzoek en Strategische Studies van de KU Leuven werkzaam op het terrein van oplossingsgerichte conflicttransformatie. Stellamans volgde ook opleidingen in ‘Conflict Resolution’, ‘Accelerated Learning’ en ‘Solutions Focused Management’.

Liselotte Baeijaert (43) vervult zowel korte als langlopende opdrachten in profit- en non-profit organisaties die te maken hebben met leren en veranderen om tot een betere afstemming te komen op de omgeving en de anderen. Zij begeleidt en coacht groepen en individuen uit verschillende lagen van de organisatie. Baeijaert begon haar loopbaan in 1986 als docent Engels in Taiwan. Daar geraakte ze gefascineerd door de interculturele verschillen en de manier waarop haar studenten leerden. Terug in België spitste ze zich verder toe op het begeleiden van leerprocessen en werkte ze een tijd als trainer interne communicatie en management en als loopbaanbegeleider in verschillende bedrijven. Via diverse opleidingen verfijnde ze haar coaching- en begeleidingstijl en in 1999 startte ze met IVCO haar activiteiten als zelfstandig coach, procesbegeleider en HRD-consultant.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen