< Terug naar overzicht

Limarex flink versterkt

HR-dienstverlener Limarex heeft de rangen versterkt met Peggy Broos, Sabine Claes, Martine Thijs, Sonja Schuurmans en Philippe Damen.

In het afgelopen kwartaal trok Limarex vijf nieuwe medewerkers aan.

Peggy Broos, voorheen HR-manager bij IKO Sales International en al zeven jaar lang actief in HR, is de nieuwe consultant/psychologe bij Limarex.

Sabine Claes is gestart als senior consultant. Voorheen werkte ze bij Euro Shoe als coördinator Recruitment & Training, waar ze eindverantwoordelijke was voor het werving- en selectieproces van de shopmanagers.

Martine Thijs versterkt het team van de consultants. Zij deed meer dan vier jaar ervaring op bij Start People als uitzendconsulente.

Sonja Schuurmans, nu sales team support van het Limarex-verkoopteam, was voorheen actief als managementassistant bij Kids-kledingzaken te Genk en Inboco-staalconstructies te Kaulille.

Philippe Damen studeert in juni 2008 af als bachelor Internationaal Ondernemen aan de Antwerpse Karel de Grote-hogeschool en is sinds februari 2008 actief als managementtrainee voor Limarex. Zijn doeltaken: potentieelanalyse internationalisering en campaignmanagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen