< Terug naar overzicht

Lieven Bonamie managing director uitzendarbeid en new projects bij House of HR

Lieven Bonamie is sinds deze zomer managing director uitzendarbeid en new projects bij de organisatie House of HR.

Lieven Bonamie (34) behaalde in 2000 aan de Artevelde Hogeschool Gent een bachelor Communicatie. Hij startte zijn carrière bij het communicatiebureau Ellips en trok enkele jaren later naar het gerenommeerde bureau Poter Novelli International. Hij was er als account director verantwoordelijk voor de corporate communicatie van nationale en internationale bedrijven.

In 2007 werd hij marketing director bij uitzend-selectiebureau Accent Jobs. Zijn grootste opdracht bestond uit het versterken van het merk Accent Jobs, met een takenpakket dat bestond uit corporate branding, eventmanagement en marketingmanagement en de creatie van de multibrand strategie van de House of HR. Met het evenement rond het 12,5-jarig bestaan van Accent in 2008 behaalde Lieven Bonamie en zijn team een Gold BEA Award.

Van midden 2011 tot midden 2012 bouwde Lieven Bonamie, samen met Lesley Leyn, de commerciële activiteiten van Accent Jobs Vlaanderen verder uit in zijn functie als general manager.

Sinds juli 2012 is Bonamie managing director uitzendarbeid en new projects bij House of HR. Daarin breidt hij zijn focus uit naar uitzend-selectiebedrijven Accent Jobs Nederland, Accent Jobs Wallonië en de interim-poot onder de House of HR JustWork. Daarboven neemt hij ook productontwikkeling binnen House of HR verder op zich, waarbij hij marketingconcepten omzet tot nieuwe business units.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen