< Terug naar overzicht

Lieve Troch is HR-learning & development officer bij Smals

Lieve Troch is sinds april 2012 HR Learning & Development officer bij Smals.

Lieve Troch (28) behaalde in 2007 een master Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan de Universiteit Gent. Ze startte haar loopbaan in 2007 bij Carrefour Belgium als HR- en dienstenmanager. In 2008 stapte ze over naar Jan De Nul. Als HR-manager Crew was ze onder meer verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bemanning aan boord van de 26 nieuwbouwschepen die het bedrijf toen in aanbouw had. In 2011 was ze HR-coördinator Industrie bij Logi-technic.

Sinds april 2012 is Lieve Troch HR Learning & Development officer bij Smals, de gemeenschappelijke ICT-organisatie van de belangrijkste openbare instellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Ze zal er de implementatie van Smals ICT Academy starten en sturen, in nauwe samenwerking met de business. De Smals ICT Academy is een ambitieus programma dat via informatie en opleiding talent met een sterke interesse voor informatiebeheer aantrekt voor een carrière in ICT.

“Tijdens mijn loopbaan ben ik steeds op zoek gegaan naar een job waar ik kansen krijg om mijn competenties verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan. Met mijn keuze voor een job bij Smals heb ik het gevoel dat ik op de juiste plaats ben terechtgekomen. Ik krijg de ruimte en autonomie om mijn werk in te plannen wanneer en hoe ik dat wil. De sfeer is optimaal en de collega’s zijn vriendelijk en enthousiast. Zo’n werkomgeving werkt uiteraard erg motiverend. Bovendien kan ik mij sociaal engageren bij mijn nieuwe werkgever. Ik krijg de kans om een uitdagend concept uit te werken dat mensen met een sterke interesse voor ICT de kans geeft om hun loopbaan in die richting te (her)oriënteren. Dat is uniek en geeft me erg veel voldoening”, commentarieert Troch.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen