< Terug naar overzicht

Liesbeth Wuyts wordt trainer-consultant bij SD Worx

In oktober vervoegt Liesbeth Wuyts dienstverlener SD Worx in de functie van trainer-consultant.

Liesbeth Wuyts (37) studeerde in 1992 af aan de UFSIA in de richting Toegepaste Economische Wetenschappen (oriëntatie marketing). Na haar studies ging ze er aan de slag als case writer. Haar taak bestond erin reële managementvraagstukken te verwerken tot educatief materiaal voor de studenten van het Master in Business Administration-programma.

Hierna ging ze aan het werk bij Vitamine W vzw te Antwerpen. Deze vzw zet zich in om laaggeschoolden en langdurig werklozen aan werk te helpen: trajectbegeleiding, screening, opleiding, werkervaring en ontwikkeling. Wuyts stond er tussen 1994 en 2000 onder contract. Ze was er achtereenvolgens onderzoeker, netwerksecretaris, werkleider van het Kringloopcentrum (sociale werkplaats) en medewerker onderzoek en ontwikkeling.

In 2000 fuseerde Vitamine W met de Buurtontwikkelingsmaatschappij, de Bouwerij en Werkatelier Binnenstad tot de sociale onderneming Levanto. Sindsdien was Wuyts HR trainer-consultant op de afdeling training en consulting van Levanto. In die functie gaf ze individuele coaching, ontwikkelde ze trainingstrajecten en gaf ze advies over HRM en competentiemanagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen