< Terug naar overzicht

Lien Meuleman nieuwe Global HR-businesspartner bij Barco

Sinds begin oktober is Lien Meuleman aan de slag bij technologiebedrijf Barco als Global HR-businesspartner.

Lien Meuleman (39) behaalde een master Vertaler aan de HoGent (2000), een master Klinische Psychologie aan de UGent (2005) en volgde een masterclass HR-management aan de Vlerick Business School (2007).

Haar eerste stappen op de arbeidsmarkt zette Meuleman al tijdens haar studies Psychologie, toen ze bij Schelstraete & Desmedt aan de slag ging als HR-consultant. Na haar studie startte de psychologe bij Coca-Cola Enterprises, waar ze gedurende zes jaar verscheidene HR-functies vervulde (waaronder Senior HR-manager). Vervolgens ging Meuleman voor anderhalf jaar aan de slag bij Partena ziekenfonds en partners als HR Talent Manager, om nadien voor vijf jaar de overstap te maken naar Becton Dickinson (BD) als Benelux HR Manager. Bij BD begeleidde ze onder andere de cultuuromslag van een product-based naar een ‘solution & customer centered’-verkoopmodel.

Sinds begin oktober is Lien Meuleman aan het werk bij Barco als Global HR-businesspartner. Bij de divisie Entertainment staat ze in voor het begeleiden van de business in een aantal belangrijke topics en projecten, die zich situeren in het domein van talentmanagement, culture & diversity, changemanagement, workforce engagement, ...

Barco is een technologiebedrijf dat via innovatieve oplossingen klanten begeleidt naar een betere output en beleving onder het devies ‘Barco, enabling bright outcomes’. De organisatie is actief in meer dan 90 landen en telt ruim 3500 medewerkers. Het hoofdkwartier bevindt zich in het West-Vlaamse Kortrijk.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen