< Terug naar overzicht

Lesley Vanleke ruilt Truvo voor UAMS

Lesley Vanleke verlaat uitgeverij Truvo (voorheen Promedia) om HR Programme Manager te worden op de Universiteit Antwerpen Management School (UAMS). Ze zal er samen met een team het aanbod van programma’s op vlak van Human Resources ontwikkelen.

Lesley Vanleke (37) studeerde Klinische Psychologie aan de KU Leuven en Personeelswetenschappen aan de UAMS. Na een stagejaar als klinisch psycholoog maakte ze de overstap naar HR: ze werd HR Business Partner bij Dexia. Ze was er verantwoordelijk voor rekrutering en selectie en fungeerde ook als businesscontactpersoon voor alle HR-gerelateerde zaken.

Na vier jaar werd ze verantwoordelijk voor HR-projecten, onder andere voor de implementatie van persoonlijkheids- en IQ-testen. Ze maakte ook deel uit van het projectteam dat de functieclassificatie voor zijn rekening nam.

In 2006 kreeg ze de functie van Talent Development Manager aangeboden, waarbij ze instond voor de implementatie van carrièremanagement, talentgrid, carrière-interviews en loopbaanplannen. Ze was ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van trainingmodules voor verschillende doelgroepen.

Na bijna tien jaar bij Dexia maakte Vanleke in 2008 de overstap naar Truvo, het voormalige Promedia. Ze werd er eveneens Talent Development Manager en coördineerde een hele rist taken. Zo ontwierp en implementeerde ze een competentiemodel. Daarvoor stuurde ze ook HR-instrumenten en -processen bij in functie van dat model. Ze installeerde een e-learningplatform, hertekende samen met het projectteam het rekruteringsproces en ontwierp een trainingsprogramma voor leidinggevenden.

Na goed twee jaar ruilt Vanleke Truvo nu in voor UAMS, waar ze HR Programme Manager wordt. De UAMS helpt huidige en toekomstige lokale en internationale managers zich ontplooien binnen zowel het bedrijfsleven, de publieke sector als de social profit. Vanleke komt het team versterken dat het aanbod van programma’s op het vlak van mens en organisatie ontwikkelt. “Mijn drijfveer is heel eenvoudig: mijn passie voor HR overbrengen op mensen die actief zijn in dat vakgebied”, vat Vanleke samen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen