< Terug naar overzicht

Lesley Arens wordt Country Manager Belgium bij HR Builders

HR Builders trekt Lesley Arens aan als nieuwe Country Manager Belgium. De huidige VOV-topvrouw neemt er het roer over van Sandra Peeters.

Lesley Arens startte haar loopbaan in het Gentse volwassenenonderwijs als gedelegeerd bestuurder, waar ze mee richting gaf aan het beleid van formeel leren en ontwikkelen. Twee jaar geleden startte ze bij de beroepsvereniging van organisatie-opleidingen VOV lerend netwerk. Wat VOKA is voor ondernemers, is VOV voor HR-professionals die zich toespitsen op leren, trainen en ontwikkelen. Arens zette als directeur het VOV op de kaart als een toonaangevend HR-netwerk in België. Onder haar aanvoering kregen de maandelijkse netwerkevents en de VOV-beurs dan ook een nieuw elan.

Lesley Arens licht de keuze voor haar overstap toe: “De klik met de organisatie was er meteen. Katrien Devos en ik delen dezelfde passies en zitten op dezelfde golflengte wat betreft de toekomst. Het is het ambitieuze groeiverhaal dat me 'goesting' gaf om hier mee mijn schouders onder te zetten.”

HR Builders speelt al jaren in op de groeiende tendens naar maximale flexibiliteit op het vlak van de HR-rol. Als nichespeler in HR-interim-management focussen ze op drie zaken: human resources, tijdelijke projecten en freelance HR-consultants.

Bron: HR Builders (hrbuilders.eu)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen