< Terug naar overzicht

Laurie Frenkel HR-manager bij Phidani Group

Begin maart is Laurie Frenkel aan de slag gegaan bij Phidani Group als HR-manager. Door de explosieve groei van de activiteiten zal ze haar aandacht voornamelijk richten op rekrutering.

Laurie Frenkel (37) studeerde in 2003 af als handelsingenieur aan de Solvay Business School (ULB) en behaalde in 2005 een master-na-master Sociaal Recht aan de VUB.   Frenkel was reeds actief in zowat alle aspecten van HR: zowel soft HR (rekrutering, opleidingen, competentie- en evaluatiemanagement), als hard HR (payroll en sociale wetgeving). Ze was dan ook actief in allerlei soorten ondernemingen zoals Gial (publieke sector), in een sociaal secretariaat als Partena, een Franse IT-consulting groep (Business & Decision), een Amerikaans advocatenkantoor (Skadden) en een bekende internationale strategieconsulting-groep (Roland Berger).

Sinds vorige maand is Frenkel aan de slag als HR-manager bij Phidani Group, een innovatieve technologische groep. “Ik ben verantwoordelijk voor het management van de HR-functies zoals rekrutering, opleiding- en evaluatiemanagement, payroll en administratie, loopbaanontwikkeling, teamspirit, ... Ik speel ook de rol van preventieadviseur. De eerste uitdaging ligt echter bij rekrutering door de explosieve groei van onze huidige activiteiten”, licht de juriste haar nieuwe rol toe. “Als HR-manager heb ik als doel de beste 'match' te vinden tussen de motivaties en competenties van de medewerkers en de noden van het management. Zo kunnen we evolueren naar een win-winsituatie, waar de medewerkers tevreden zijn op de werkvloer en dus goede resultaten bereiken.”

Phidani Group is een soort van technologische incubator voor vier innoverende bedrijven: Raincode Labs (het grootste onafhankelijke compilatie-technologiebedrijf ter wereld), ERTMS Solutions (ontwikkeling van aangepaste producten voor al de actoren in de Europese spoorwegindustrie), Odase Ontologies (computerconsultancy) en Cobol-IT (migratietoepassingen in Cobol). De groep telt ongeveer 50 medewerkers.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen