< Terug naar overzicht

Laurence Vanhée corporate HR director bij Ion Beam Applications

Laurence Vanhée verlaat DBAssociates om aan de slag te gaan als corporate HR director bij Ion Beam Applications (IBA), een spin-off van de UCL, gespecialiseerd in het produceren van minicyclotrons voor medische en industriële toepassingen.

“Na een reorganisatie is IBA volledig klaar om te bouwen aan de toekomst, wat een droomuitdaging betekent voor HR”, vertelt Laurence Vanhée, die zich bij haar nieuwe werkgever zal toeleggen op het creëren van een globale bedrijfsidentiteit inzake HR, rekening houdend met de culturele verscheidenheid binnen de verschillende sites. Ook zal ze inspanningen leveren inzake de ontwikkeling van aspecten van leadership.

Na haar opleiding tot handelsingenieur begon Laurence Vanhée haar carrière bij GB, om korte tijd later over te stappen naar Segal, een bedrijf gespecialiseerd in het galvaniseren van staalplaten voor de auto-industrie. Ze was er verantwoordelijk voor opleiding, evaluatie en personeelsbeheer. Met een bijkomende opleiding HR-management op zak ging Laurence Vanhée aan de slag bij Belgacom waar ze drie jaar lang verantwoordelijk was voor de vorming. De afgelopen vier jaar was Vanhée Human Resources Director bij DBAssociates, een consultancy voor het management van werkomgevingen en vastgoed. Aanvankelijk voor België en Luxemburg, in 2002 kwam daar ook nog Frankrijk bij.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen