< Terug naar overzicht

Laurence Baratto HR-verantwoordelijke bij Wikipower

Laurence Baratto is aan de slag gegaan bij Wikipower, een bedrijf dat groepsaankopen van brandstoffen (elektriciteit, gas, stookolie, pellets, brandhout,...) en duurzame technologieën (zonnewarmte en fotovoltaïsche panelen, isolatiemuren en -daken, LED's,...) organiseert.

Laurence Baratto studeerde af in de Psychologie en behaalde een master in Managementwetenschappen aan de Universiteit van Luik. Ze begon haar carrière als neuropsycholoog bij CHC Liège, vooraleer ze bij Unique België ging werken als HR-officer en accountmanager.

In 2013 heeft Delta Thermic, een kmo actief in de bouwsector met 250 medewerkers in dienst, haar aangeworven als manager personeelszaken. Een volgende carrièrestap bracht haar naar Jean Gotta, een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de vleesverwerking.

Nu maakt Baratto opnieuw een overstap naar een heel andere sector, ze blijft wel verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Dat doet ze nu bij Wikipower, een bedrijf dat groepsaankopen van brandstoffen (elektriciteit, gas, stookolie, pellets, brandhout,...) en duurzame technologieën (zonnewarmte en fotovoltaïsche panelen, isolatiemuren en -daken, LED's,...) organiseert.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen