< Terug naar overzicht

Kurt Schreurs nieuwe managing director van SThree

Kurt Schreurs is de eerste niet-Brit in de top van de internationale rekruteringsgroep SThree.

SThree heeft Kurt Schreurs benoemd als managing director van SThree België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Hij wordt tevens lid van het directiecomité. Hierdoor wordt hij de eerste niet-Brit aan de top van SThree.

Kurt Scheurs startte in 1999 bij SThree bij de opening van de eerste kantoren van de groep buiten Groot-Brittannië in Brussel en Amsterdam. Hij groeide mee met de ambities van de groep. In 1999 was hij consultant in het ICT-segment van SThree. Daarna ontwikkelde en lanceerde hij staffing-activiteiten in de verschillende andere segmenten van de groep. Als Benelux-manager werd hij in 2012 verantwoordelijk voor 350 medewerkers in de drie landen om een jaar later eveneens verantwoordelijk te worden voor de expansie in Frankrijk.

Vandaag leidt Schreurs een team van 450 interne medewerkers gespreid over kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Luxemburg en Parijs. Zij staan in voor de plaatsing van zowat 5000 kandidaten voor vaste of tijdelijke opdrachten per jaar. Sthree heeft in de Benelux en Frankrijk zo’n 2000 contractors lopen in tijdelijke projecten.

De 40-jarige Schreurs, die in de omgeving van Brussel woont, studeerde in 1997 af in Openbaar Bestuur aan de Hogeschool Gent. In 2012 werkte hij ook het tweejarige Leadership Development Programme af aan Henley Business School.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen