< Terug naar overzicht

Kristoff Havelaerts HR-analist bij Caterpillar Distribution Services Europe

Kristoff Havelaerts is sinds juni aan de slag als HR-analist bij Caterpillar Distribution Services Europe.

Kristoff Havelaerts (27) behaalde in 2008 een Master Handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen. In 2011 volgde hij de opleiding Advanced Master in Human Resource Management aan de Antwerp Management School.

Na zijn studies startte Havelaerts in 2008 als internal audit consultant bij Deloitte Belgium. Van augustus 2009 tot februari 2010 was hij marketing trainee bij Nestlé. Als onderdeel van de Masteropleiding HRM liep hij tijdens de zomer van 2010 stage bij Eandis. Na een tussenstop bij Vopak voor een HR-consultancy project ging hij in september 2011 aan de slag bij Deloitte Consulting. Als HR-business analist werkte hij mee aan HR-transformatieprojecten en het implementeren van SAP-HR.

Sinds juni is Havelaerts HR-analist bij Caterpillar Distribution Services Europe. Hij is er verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van het personeelsmutatieproces in PeopleSoft en het E-performance proces binnen Caterpillar Logistics Belgium. Daarnaast werkt hij mee aan complexe payroll-gerelateerde berekeningen binnen de EAME-zone en ondersteunt hij verschillende HR-projecten zoals het implementeren van en nieuw talentmanagementsysteem en een nieuw tijdsregistratiesysteem.

“In deze nieuwe functie kan ik mij nog meer richten op de analytische kant van HR waar mijn interesse in de eerste plaats naartoe gaat. Bovendien kom ik bij Caterpillar terecht in een stabiele groep met uitstekende (internationale) carrièremogelijkheden”, zegt Havelaerts.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen