< Terug naar overzicht

Kristof Van den Elsen nieuwe HR-manager bij SGS Belgium

Sinds kort is Kristof Van den Elsen HR-manager bij SGS Belgium. De hoofddoelstelling: inzetten op een klantgericht klimaat.

Kristof Van den Elsen (37) behaalde een bachelor Maatschappelijk Assistent (optie Personeelswerk) aan de Hogeschool Gent. In 2008 volgde hij een Compensation & Benefits Opleiding aan de Vlerick Business School. Later behaalde Van den Elsen ook nog een International MBA.

In 2004 startte hij zijn loopbaan bij Suez Energy International als HR-officer. In 2006 werd Van den Elsen er international compensation & benefits specialist. Drie jaar later, in 2009, groeide hij door tot VP Human Resources, Logistics & Real Estate bij GDF Suez Energy Europe & International. Eind 2011 werd hij compensation & benefits manager op het Brusselse hoofdkantoor van GDF Suez.

In 2013 werd Van den Elsen compensation & benefits manager bij Eternit. Hij was er verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van de loon- en personeelsadministratie, de functieclassificatie en waarderingscyclus. Vervolgens vervulde hij de functie van Principal Consultant Organisational Talent Management bij Hudson tot 2017. Dit jaar werkte hij een korte periode bij bpost als Senior Business Expert Reward.

Nu wordt Van den Elsen HR-manager bij SGS Belgium en eveneens lid van het centraal management comité. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. In België is SGS historisch gegroeid vanuit zijn traditionele activiteiten in de controle van petrochemische producten, landbouwproducten en minerale producten. Vandaag worden diensten aangeboden in bijna alle relevante industrieën. SGS België heeft een landelijke dekking met meer dan 15 strategische locaties, met een hoofdkantoor in Antwerpen. 1760 medewerkers staan er op de payroll.

“Naast het versterken van de HR-basics (payroll en staffing), wil ik voluit inzetten op een klantgericht klimaat waarbinnen de organisatie verder kan bouwen aan haar ambities. Het ter beschikking stellen van relevante informatie en tools voor de verantwoordelijken en medewerkers zal hier van doorslaggevend belang zijn”, motiveert Van den Elsen zijn carrièreswitch.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen