< Terug naar overzicht

Kristof Van den Elsen compensation & benefits manager bij Eternit

Kristof Van den Elsen is sinds midden september de nieuwe compensation & benefits manager bij Eternit.

Kristof Van den Elsen (31) behaalde een bachelor Maatschappelijk Assistent, optie Personeelswerk aan de Hogeschool Gent. In 2008 volgde hij een Compensation & Benefits Opleiding aan de Vlerick Business School. Momenteel volgt hij er een International MBA.

In 2004 startte hij zijn loopbaan bij Suez Energy International als HR-officer. In 2006 werd hij er international compensation & benefits specialist. Drie jaar later, in 2009, groeide hij door tot VP Human Resources, Logistics & Real Estate bij GDF Suez Energy Europe & International. Eind 2011 werd hij compensation & benefits manager op het Brusselse hoofdkantoor van GDF Suez.

Sinds midden september is Van den Elsen compensation & benefits manager bij Eternit. Hij is er verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van de loon- en personeelsadministratie, de functieclassificatie en waarderingscyclus.

“Mijn voornaamste motivatie om te kiezen voor Eternit was het dynamische team bij een aantrekkelijke, vlot bereikbare werkgever uit de regio, en de mogelijkheid om de HR-kennis van de arbeiderspopulatie uit te bouwen, met inbegrip van het bijhorende sociaal overleg”, zegt Van den Elsen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen