< Terug naar overzicht

Kristien Podevyn senior consultant executive search & recruitment bij Amon

Kristien Podevyn is senior consultant executive search & recruitment bij Amon, een bureau gespecialiseerd in IT recruitment en executive search.

Kristien Podevyn

Kristien Podevyn (33) behaalde in 2003 een master Handelsingenieur aan de KU Leuven. In 2010 en 2011 volgde ze de masterclass in HRM aan de Vlerick Business School.

Podevyn startte haar loopbaan in 2003 als financieel auditor bij Ernst & Young. Drie jaar later, in 2006, werd ze HR-businessconsultant bij Ernst & Young. In maart 2010 stapte ze als HR-businesspartner over naar Vlerick Business School.

Sinds februari 2014 is Podevyn senior consultant executive search & recruitment bij Amon, een bureau gespecialiseerd in IT recruitment en executive search.

“Ik koos heel bewust voor Amon, omdat het bedrijf een duidelijke visie heeft en medewerkers weten heel goed wat ze in dat verhaal kunnen betekenen. Er is een stevige HR-structuur en een duidelijk groeipad. Medewerkers krijgen jaarlijks een eigen budget om binnen de organisatie te ondernemen en te innoveren”, zegt Podevyn.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen