< Terug naar overzicht

Kris Vansteenvoort (ex-de facto image building) en Wim Demessemaekers (ex-PwC) starten eigen communicatiebureau

Met het nieuwe bureau Insilencio willen Kris Vansteevoort en Wim Demessemaekers hun creativiteit botvieren in (meer dan) het ontwerp en de uitvoering van rekruteringscampagnes.

Kris Vansteenvoort (29) verlaat na acht jaar het communicatieagentschap de facto image building, waar hij creatief directeur was. Wim Demessemaekers (30) is licentiaat in de Sociologie en volgde tevens de aanvullende opleiding Personeelswetenschappen aan de UAMS. Hij heeft ervaring met verschillende communicatiedomeinen waaronder werkgeverscommunicatie, sociale marketing, crisiscommunicatie en interne bedrijfscommunicatie. De afgelopen vijf jaar was hij als communicatieadviseur verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van de HR-marketing en de interne en externe employer branding van PricewaterhouseCoopers.
Zeggen Vansteenvoort en Demessemaekers: “Door optimaal gebruik te maken van onze twee complementaire profielen wil Insilencio meer zijn dan een agentschap dat rekruteringscampagnes ontwerpt en uitvoert. De creativiteit beperkt zich immers niet tot het visueel en tekstueel vertalen van boodschappen. Strategische opbouw en ondersteuning van interne en externe communicatie is ons ultieme wapen.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen