< Terug naar overzicht

Kris Matthijs director national sales bij Adecco België

Kris Matthijs is director national sales bij Adecco België.

Kris Matthijs begon zijn carrière bij Randstad als verantwoordelijke voor business-analyse. Van 2001 tot 2010 was hij tewerkgesteld bij Adecco, waar hij meerdere functies bekleedde in business-analyse, sales support en als sales verantwoordelijke voor de industrie en on site business.

De voorbije vier jaar was Matthijs werkzaam bij t-groep als chief operating officer (COO). Hij stuurde de afdelingen Sales, HR, Marketing, Kwaliteit en Veiligheid binnen de groep, en droeg de eindverantwoordelijkheid voor zowel t-interim als Ascento.

Matthijs is sinds midden maart Director National Sales bij Adecco België en zal rapporteren aan Nico Reeskens, Country Manager Adecco België. Hij zal instaan voor de verdere commerciële ontwikkelingen van de HR-oplossingen naar voornamelijk middelgrote en grote ondernemingen in België. Daarnaast zal hij ook verantwoordelijk zijn voor de segmenten Onsite, Experts en Construct. Ook de afdelingen Operational Support, Handicap & Compétence, Testing & Assessment en Training behoren tot zijn bevoegdheid.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen