< Terug naar overzicht

Kris Matthijs algemeen directeur t-groep België

Kris Matthijs is benoemd tot algemeen directeur voor t-groep België. Hij rapporteert aan gedelegeerd bestuurder Mark Verstraete. Matthijs neemt in deze functie de leiding over de operationele activiteiten in België.

Na de overname van Linking in 2007, Luba in 2008 en PE people in 2009, ontstond de behoefte om de operationele aansturing van België, Nederland en Polen te versterken met een voldoende focus op elk van de landen. “Er werd daarom beslist een structuur neer te zetten, waarbij zowel voor Nederland als België een functie van algemeen directeur gecreëerd werd, die de verdere uitbouw van t-groep in beide landen verder zal aansturen. Met de komst van Kris Matthijs is volledige invulling gegeven aan deze structuur. Kris betekent met zijn jarenlange ervaring op de HR-markt een belangrijke versterking voor onze groep”, aldus Mark Verstraete, gedelegeerd bestuurder van t-groep.
Voor zijn overstap maakte Matthijs acht jaar lang carrière bij Adecco, waar hij de laatste drie jaar de functie van Director General Staff bekleedde. Voordien was hij vijf jaar actief bij Randstad.
t-groep is een HR-dienstverlener actief in België, Nederland en Polen. Op de Belgische markt is t-groep gekend via de divisie t-interim (uitzendarbeid) en de divisie Ascento (rekrutering & selectie, talent & performance management en outplacement). In Nederland en Polen is t-groep actief via de uitzendgroep Luba. De groep, met hoofdzetel in Mechelen, telt zowat 140 kantoren en 710 medewerkers.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen