< Terug naar overzicht

Koenraad D’Helft bestuurder bij PricewaterhouseCoopers (PwC)

Bij PricewaterhouseCoopers (PwC) komt de leiding over het team dat de interne HR-dienstverlening verzorgt aan de business units, in handen van Koenraad D’Helft.

Koenraad D’Helft kan bogen op een rijke ervaring in het human-resourcesmanagement. Hij startte zijn carrière als consultant bij Mercuri International en speelde er een leidende rol in verschillende integratieprocessen.


Als HR Director bij Stafford Miller (mondverzorging) en later Tropicana Europe heeft Koenraad D’Helft steeds de klemtoon gelegd op de menselijke aspecten in het besluitvormingsproces, zonder daarbij de strategische toekomst van het bedrijf uit het oog te verliezen.


Vooraleer PricewaterhouseCoopers (PwC) te vervoegen, adviseerde en begeleidde Koenraad D’Helft de Europese vestigingen van Tropicana Europe bij hun integratie in PepsiCo. Het is vooral de unieke multidisciplinaire manier van werken bij PricewaterhouseCoopers die D’Helft aanspreekt. Het stimuleert de ontplooiing van de medewerkers en biedt een toegevoegde waarde aan de klanten, aldus de nieuwe bestuurder. Hij ziet het dan ook als een uitdaging om de PwC-waarden ‘leiderschap, teamwerk en uitmuntendheid’ mee in praktijk om te zetten en de rangen te versterken met de grootste talenten en de meest ervaren werknemers. Op die manier wil hij mee de werkomgeving uitbouwen als de beste plaats om te werken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen