< Terug naar overzicht

Koenraad De Lathouwer naar Quatre Vents

Koenraad De Lathouwer is de nieuwe general manager Benelux van adviesbureau Quatre Vents, gespecialiseerd in HR-marketing.

Koenraad De Lathouwer is geen onbekende in de ‘employer branding’‐wereld. Via Roularta Media Group, Design Board, Duval Guillaume Corporate en Beluga kwam hij bij Universal Communication, dat hij omvormde van een aparte unit binnen McCann Erickson tot een geïntegreerd full‐service employment branding agency. Hij scoorde met opvallende campagnes voor onder meer ING, Daikin en Telenet, de Agency of the Year Award 2008 (Vacature) en een A‐Award Best Case 2008 voor de wervingscampagne van de Haven van Antwerpen.

“Ik heb gekozen voor een leider in ‘employer branding’, een bedrijf met een zeer sterke positionering op het vlak van advies, strategie en ‘return on investment’, maar tevens een bedrijf met een krachtige creatieve input. Het is onze ambitie om in 2011 een dominante speler te zijn met een tiental toonaangevende klanten en binnen de drie jaar een vaste waarde in de markt’, aldus Koenraad De Lathouwer.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen