< Terug naar overzicht

Koen Van Holderbeke HR Director D&M Holdings PSS

Koen Van Holderbeke, die meer dan tien jaar carrière maakte in HRM bij Philips, is overgestapt naar Premium Sound Solutions.

Koen Vanholderbeke (34) behaalde een master in bedrijfspsychologie (KU Leuven). Na zijn studies ging hij aan de slag bij Philips. Hij zou er een carrière uitbouwen van meer dan tien jaar. Als HR Tools Officer (Philips Country Organisation) ontwikkelde en implementeerde hij HR-instrumenten voor de Belgische vestigingen. Twee jaar lang was hij Sector HR-manager voor het Advanced Systems Lab van de divisie Philips Consumer Electronics te Leuven.
Tussen 2002 en 2006 was hij Global HR Manager bij Philips Remote Control Systems, waarbij hij de afstemming van het HR-beleid tussen het hoofdkwartier te Leuven en de operationele vestigingen in Portugal, Singapore, China en de VS op zich nam.
Sinds 2006 was Koen Van Holderbeke Senior Global HR Manager en Site HR Manager waarbij hij de verantwoordelijkheden van zijn vorige functie combineerde met het plaatselijk HRM van Philips Leuven. In Leuven neemt Ludwig Deweghe, momenteel werkzaam bij Philips Brussel, de fakkel over.
Nu Koen Van Holderbeke overstapte naar Denon & Marantz Holdings / Premium Sound Solutions trekt hij de Philips-deur niet helemaal dicht: D&M PSS is een spin-off van Philips, die sinds januari 2007 luidsprekers ontwikkelt en produceert voornamelijk voor de automotive sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dendermonde en de rest van de activiteiten zijn onder meer gelokaliseerd in Leuven, Hongarije, Oekraine, India, China, Japan en de VS. Koen Van Holderbeke staat in voor het HR-beleid van de divisie, die zo’n 700 medewerkers telt. Hij volgt Peter Vandevivere op die HR Business Partner werd bij Elia.

Meer info over de carrièrestap van Peter Vandevivere van PSS naar Elia? Klik hier.

Meer info over de Ludwig Deweghe, die nu HR-manager is voor de site Philips Leuven? Klik hier.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen