< Terug naar overzicht

Koen Van Gerven ruilt Acerta voor De Post

Koen Van Gerven, vandaag gedelegeerd bestuurder van Acerta, neemt vanaf 1 juli de leiding van de divisie Retail en Financi?le Diensten bij De Post. Hij wordt tevens lid van het directiecomit? van De Post.

Van Gerven (47) is handels- en bedrijfseconomisch ingenieur van de KU Leuven. Hij behaalde een MBA aan Cornell University (VS). Later volgde hij het Executive Management Program bij CEDEP/INSEAD in Fontainebleau.

Koen Van Gerven startte zijn professioneel leven in 1982 bij de Generale Bank, later Fortis Bank. Hij werkte er 19 jaar in verschillende functies, zowel in het commerciële netwerk als op het hoofdkantoor.

In 2001 verliet hij Fortis om gedelegeerd bestuurder te worden van Acerta Groep. De HR-dienstverlener Acerta startte in 2001 als fusie van negen entiteiten uit de Boerenbond groep en het VKW. Van Gerven en zijn team realiseerden de integratie van al deze verschillende bedrijven. Hij voerde een diepgaande reorganisatie door en herpositioneerde de dienstenportfolio. Hiervoor werden de verzekeringsactiviteiten verkocht aan KBC Verzekeringen en de activiteiten in Hongarije beëindigd. De dienstverlening in Wallonië werd uitgebouwd via AliA Groupe Social. De werving- en selectiepoot werd uitgebreid door de overname van Kern Selection en CCB. De vormingsactiviteiten kregen een stimulans door onder meer een participatie in het talencentrum CERAN in Spa.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen