< Terug naar overzicht

Koen Van den Breen recruitment manager bij Umicore

Koen Van den Breen is recruitment manager Belgium & Northern Europe bij Umicore.

Koen Van den Breen (31) is licentiaat Psychologie, optie Arbeids- en Organisatiepyschologie. Hij studeerde in 2004 af aan de Universiteit Gent. Hij startte zijn carrière in 2005 bij Executive Research (nu Acerta) als researcher en daarna als recruitment consultant. In 2007 wordt Van den Breen HR-advisor bij het IT-bedrijf, Uniway. Hij heeft er vooral gewerkt rond rekrutering, retentie en performance evaluatie. Omdat HR-advisor er een nieuwe functie was, heeft Van den Breen er de kans gekregen de functie te ontwikkelen.

Sinds februari 2011 is Koen Van den Breen recruitment manager Belgium & Northern Europe bij Umicore. Hij is er verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe managers in de regio België en Noord-Europa en om de naam Umicore als geprefereerde werkgever mee in de markt zetten. “Eén van de grootste uitdagingen is het opvangen en opvolgen van de uitstroom van de babyboomers.”

Koen Van de Breen koos voor Umicore omdat het een gerenommeerd bedrijf is met hoofdzetel in Brussel. “De brede verantwoordelijkheid, ingebed in een sterke HR-organisatie, gepassioneerde collega’s en de brede waaier van functies om voor te rekruteren, maken dat er interessante projecten zijn om aan mee te werken.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen