< Terug naar overzicht

Koen De Bisschop, Edward Carlier en Leslie De Buyser naar nieuwe advocatenkantoor Reliance

Koen De Bisschop (principal associate van Freshfields Bruckhaus Deringer) en Edward Carlier (managing associate van Linklaters) hebben samen met een aantal medewerkers de krachten gebundeld in het nieuw opgerichte advocatenkantoor Reliance, gevestigd in M

Koen De Bisschop (31) beoefent het arbeidsrecht sinds 2001. Van 2001 tot 2006 werkte hij voor het departement arbeidsrecht van het internationale advocatenkantoor Linklaters (het vroegere De Bandt, Van Hecke & Lagae). Sinds 2007 leidde hij de Brusselse arbeidsrechtelijke praktijk van het internationale advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer.
Als hoofd van deze praktijk werd hij geconfronteerd met de meest uiteenlopende aspecten van het arbeidsrecht, waaronder de tewerkstelling en het ontslag van kaderleden, de uittekening van competitieve loonstructuren, de onderhandelingen met vakbonden, arbeidsrechtelijke aspecten van vennootschapstransacties en dataprivacy.
De Bisschop, geboren in Dendermonde, behaalde een master in de Rechten aan de universiteiten van Namen, Durham (VK) en Leuven (2001). Hij verwierf ook een postgraduaat Bedrijfskunde aan de KU Leuven (2005), waar hij tevens de leergang Pensioenrecht volgde (2007 en 2008).

Edward Carlier (32) beoefent het arbeidsrecht sinds 2000. Van 2000 tot eind 2009 was hij aan de slag in het departement arbeidsrecht van Linklaters, waar hij verschillende jaren mee de Brusselse arbeidsrechtelijke praktijk leidde. Hij heeft een bijzondere ervaring in het herstructureren van bedrijven, aanvullende pensioenen en arbeidsgeschillen.
Hij schreef ook het boek ‘Concurrentie tijdens en na de arbeidsrelatie’ (Ced-Samsom), een toonaangevende publicatie over concurrentie door (ex-)werknemers.
Carlier, geboren in Roeselare, behaalde een Master in de Rechten aan de universiteiten van Namen en Leuven (2000) en een bachelor in Psychologie aan de KU Leuven (2000).

Leslie De Buyser (27) beoefent het arbeidsrecht sinds eind 2006. Ze begon haar carrière als medewerker in een sociaal adviesbureau. Van begin 2007 tot eind 2009 werkte ze als advocate in het departement arbeidsrecht van Linklaters. Ze heeft al een belangrijke ervaring op het gebied van individuele en collectieve arbeidsrechtelijke dossiers en pleit geregeld voor de arbeidsrechtbanken.
De Buyser, geboren in Antwerpen, behaalde een master in de Rechten aan de universiteiten van Toulouse en Antwerpen (2005). Ze behaalde tevens een bijkomende master in Sociaal Recht aan de universiteit van Brussel (2006).

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen