< Terug naar overzicht

Kluwer Opleidingen werft drie nieuwe krachten aan

Jan Laurijssen, Elke Desnyder en Hanne Hellemans traden bij Kluwer Opleidingen in dienst om aan de stijgende vraag naar op maat gemaakte opleidingen te voldoen.

Jan Laurijssen werd aangetrokken om het e-learning luik verder uit te bouwen. Laurijssen was voorheen werkzaam als ICT-uitgever en uitgever Basisonderwijs bij Uitgeverij Pelckmans. In het verleden werkte hij als projectmanager bij de e-learning adviesbureaus Viviance New Education en EPYC.
Elke Desnyder fungeert als trainingsconsultant voor de industrie en de productiebedrijven. Sinds 1999 was zij projectmanager HRM en algemeen management bij Stichting Bedrijfsmanagement. Eerder startte zij haar carrière als projectcoördinator HRM bij enkele bedrijven en opleidingscentra in West-Vlaanderen.
Projectmanager Hanne Hellemans legt zich toe op (gecertificeerde) opleidingen en trainingen in projectmanagement. Voordien was Hellemans wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent, projectmedewerker voor de opstart van het Vlaams Holocaustmuseum en later ook projectcoördinator bij Mechelen 2005, Stad in Vrouwenhanden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen