< Terug naar overzicht

Klaar Roeland en Katrien Rommens bij Kaleido

Het HR-bureau Kaleido heeft zijn team versterkt met twee vrouwelijke medewerkers.

Klaar Roeland (25) is als nieuwe consultant actief in het domein People Development, meer specifiek recrutering en selectie en assessment centers. Roeland behaalde een licentie Toegepaste Taalkunde en volgde een master in HRM aan het Vlekho (Brussel). Ze deed eerder werkervaring op bij Elan als consultant search & selection.

Katrien Rommens (32) zal zich vooral toespitsen op het bijstaan van organisaties in het ontwikkelen en invoeren van HR-systemen. Ook interim management en opleidingen behoren tot haar takenpakket. Katrien Rommens bouwde een ruime ervaring op in de verschillende deelgebieden van HR. Ze startte haar carrière bij Exxon Chemical Belgium als industrial relations advisor, promoveerde tot HR advisor bij Exxon Chemical Europe en werd er later site HR-manager. Na een korte tussenstop bij Esso France werd Rommens achtereenvolgens HR account manager en HR officer van learning HR programs & communication bij Elli Lilly & Company. Katrien Rommens gaf ook managementopleidingen aan diverse bedrijven en overheidsdiensten.

Rommens is licentiate Rechten (UIA). Ze behaalde tevens een MBA PUB aan de Vlerick Management School en volgde een avondopleiding personeelsbeleid aan de UAMS.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen