< Terug naar overzicht

Kim Peeters recruiter Multi Project Experts

Sinds februari 2011 is Kim Peeters recruiter bij het project- en studiebureau Multi Prject Experts. In deze nieuwe functie zoekt ze vooral projectexperts voor klanten in de bouwsector.

Kim Peeters (34) studeerde in 1999 aan de Karel De Grote Hogeschool Antwerpen af als bachelor Maatschappelijk Werk (optie Personeelswerk). Onmiddellijk na haar studies startte ze haar professionele loopbaan bij Indaver als HR-coördinator. In 2008 promoveerde ze tot HR-adviseur. Ze was er onder meer verantwoordelijk voor de werving en selectie van administratieve en operationele profielen.

Ook op de integratie van de Nederlandse vestiging op het vlak van het HR-beleid kijkt Kim fier terug. Daarnaast werkte ze mee aan de verdere automatisering en professionalisering van de loon- en personeelsadministratie. In 2008 was ze mee verantwoordelijk voor het organiseren van de sociale verkiezingen.

Sinds februari 2011 is Kim Peeters recruiter bij het project- en studiebureau Multi. In deze nieuwe functie zoekt Kim voornamelijk projectexperts voor klanten in de bouwsector.

Multi Project Experts is een project- en studiebureau met drie activiteiten: eigen studiebureau, projectsourcing en werving en selectie van engineeringprofielen en dit voor klanten actief in de bouw, de industrie en de maritieme sector. Het bureau viert dit jaar zijn 15de verjaardag en is het grootste onafhankelijke project- en studiebureau in de engineering. Het bureau telt ongeveer 150 projectexperts.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen