< Terug naar overzicht

Kim Adriansens HR-manager Nissan

Nissan Belgium heeft een nieuwe Human Resources Manager: Kim Adriansens. Hij komt over van Proximus, waar hij de voorbije vijf jaar HR-verantwoordelijkheden droeg.

Kim Adriansens (35) is licentiaat Arbeids- en Organisatiepsychologie (KU Leuven, 1999). Een eerste werkervaring had hij als trainer en projectcoördinator bij Obelisk Netwerk. Daarna werkte hij twee jaar als trainingcoördinator bij KPN Belgium en anderhalf jaar als recruitment manager bij United Technical Solutions.
In 2003 koos Adriansens voor de job van recruitment specialist bij mobiele telefoonoperator Proximus. Na een jaar volgde een promotie tot HR Services Manager. In april 2008 werd hij HR Business Partner. Aan de basis van zijn vertrek lag de integratie van Proximus binnen de Belgacom-groep.
Nu is Adriansens de HR-manager voor Nissan Belgium, de invoerder van personen-, terrein-, bestel- en vrachtwagens voor België en Luxemburg. Hij zal de managing director en het management bijstaan en adviseren in alle HR-processen op basis van de Nissan Europe-richtlijnen op het vlak van personeelsbeleid en algemene diensten.
“Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de personeelsafdeling”, zegt Adriansens. “Ik draag de HR-eindverantwoordelijkheid voor België en Luxemburg en sta dus in voor alle HR-processen van rekrutering & selectie, training & ontwikkeling, over prestatie- en competentiemanagement, payroll, compensation & benefits, tot talentmanagement en veiligheid en gezondheid op het werk. Daarnaast onderhoud ik ook de relaties met de vakbonden.”
Nissan Belgium telt zo’n 70 medewerkers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen