< Terug naar overzicht

Katya Sokolsky van Virgin naar Accor Hotels

Accor Hotels Belux trok Katya Sokolsky aan HR-directeur. Haar eerste opdracht is de versterking van het werkgeversimago van de hotelketen, HR-marketing dus.

Katya Sokolsky studeerde af aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Brussel. Daarna volgde ze aanvullende managementopleidingen, waaronder ook HRM. In 1989 ging Sokolsky werken voor de Europese Commissie, afdeling Consumer Education and Training. In 1992 werd ze personeelsverantwoordelijke bij Octopus International, een in Belgiƫ en Nederland actieve consultancy in HRM en handel met 350 medewerkers. Vier jaar later werd Sokolsky directeur Human Resources bij City Hotels waar ze nauw betrokken was bij de lancering van de luchtvaartmaatschappij City Bird. In augustus 2000 werd ze directeur Human Resources bij Virgin Express, waar ze zich vooral bezighield met change management en een doorgedreven herstructurering begeleidde.

Als hoofd van de HR-afdeling van Accor Hotels Belux is de eerste opdracht van Sokolsky het versterken van de reputatie van Accor als referentiewerkgever binnen de hotelsector. Ze zal de inspanningen in HR-marketing opdrijven en de samenwerkingsverbanden uitbreiden met hotelscholen, universiteiten en opleidingsinstellingen voor economie, marketing en informatica.

De groep Accor is aanwezig in 140 landen en telt 150. 000 medewerkers. De groep is wereldwijd actief in de sectoren reizen, toerisme en diensten aan ondernemingen. Bij Accor Hotels Belux werken ongeveer 1600 personen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen