< Terug naar overzicht

Katya Sokolsky Leadership Consulting Partner bij Signium Belgium

Katya Sokolsky is toegetreden tot de Belgische dochteronderneming van adviesbureau Signium International. Ze vervult er de rol van Leadership Consulting Partner.

Met een diploma Vertaling (Spaans en Russisch) van ISTI, ging Katya Sokolsky aan de slag bij de Europese Commissie voor ze op de HR-trein sprong. Na een derde cyclus in management- en opleidingstechnieken bij HEC Saint-Louis, was ze eerst verantwoordelijk voor het personeel bij Octopus International, een projectmanagementbureau waarvan het personeel op vijf jaar tijd is gegroeid van 30 tot 350 consultants.

Van 1996 tot 2000 was Sokolsky HR-directeur bij City Hotels, vervolgens hielp ze bij de oprichting van de luchtvaartmaatschappij City Bird, waarna ze bij Virgin Express aan de slag ging. Daar reorganiseerde ze de HR-afdeling in het kader van een veranderingsmanagementproject.

Sinds 2003 werkte Katya Sokolsky in de Accor Hotels Group. Ze werkte zeven jaar als HR-manager bij Accor Hotels Belux, vooraleer ze drie jaar naar Polen verhuisde als Vice-President Human Resources van de Orbis hotelgroep, gevestigd in Warschau. Begin 2014 vervoegde ze het hoofdkantoor van de Accor Hotels Group in Parijs, als Senior Vice President Social Policy & Social Relations.

Nu stapt Katya Sokolsky de consultancywereld binnen als Leadership Consulting Partner bij Signium Belgium, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de werving van topmanagers en leidinggevenden.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen