< Terug naar overzicht

Katrien Verwimp nieuwe voorzitter ACV-Transcom

Katrien Verwimp werd verkozen tot nieuwe voorzitter van ACV-Transcom. Ze volgt Marc Van Laethem op, die met pensioen gaat.

Katrien Verwimp is juriste en heeft de afgelopen 14 jaar binnen het ACV verschillende functies doorlopen. Ze startte haar ACV- loopbaan op de studiedienst van ACV-Nationaal.

Bij ACV-Transcom was ze eerst actief op de intersectorale studiedienst ter ondersteuning van alle publieke en private sectoren binnen de centrale. De laatste drie jaar was ze algemeen sectorverantwoordelijke van het wegvervoer, waar ze onderhandelaar was in de sectoren van wegvervoer, logistiek, taxi, bus-car, verhuizing en brandstoffen.

“In zowel de overheids- als de privésectoren waarin onze centrale actief is, staan we voor enorme uitdagingen. Ik zal mijn ervaring uit mijn vorige functies inzetten om de ACV-werking in de sectoren van ACV-Transcom verder te ondersteunen en uit te bouwen. De leden en de militanten, die zich dagelijks inzetten op de werkvloer, staan daarbij centraal", zegt Verwimp.

ACV-Transcom is de beroepscentrale die de sectoren van transport, communicatie, diamant en cultuur verenigt. De nieuwe voorzitter Katrien Verwimp werd verkozen met 79 procent van de stemmen en haalde het van twee andere kandidaten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen