< Terug naar overzicht

Katrien Schrever maakt carrière bij UCB

Katrien Schrever, tot voor kort verantwoordelijke HR bij UCB voor Centraal- en Oost-Europa, neemt een nieuwe functie binnen de biofarmagroep op: HR-director Mid-Markets & Centraal-Europa.

Katrien Schrever (38) is al tien jaar aan de slag bij UCB. Ze startte er in 1998 als HR-manager Research & Development voor de Chemicals-divisie. Twee jaar later werd ze HR-manager voor UCB Pharma Operations, eerst voor België en later voor de Benelux. In 2006 zette Schrever haar carrière binnen UCB verder als HR-associate director voor Centraal- en Oost-Europa. Sinds februari 2008 werkt ze als HR-director Mid-Markets & Centraal-Europa. Het gaat om een nieuwe functie binnen HR-Europe.

Schrevers nieuwe job focust op het implementeren van HR-corporate policies in de betrokken landen. Tevens zal ze het lokaal management ondersteunen als een HR-businesspartner in het realiseren van UCB’s strategie. Schrevers bevoegdheden zijn dus sterk uitgebreid.

Schrever studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de KU Leuven. Na het afsluiten van haar studies in 1992 startte ze bij Janssen Pharmaceutica als training en development project leader. Ze werd er later HR-generalist voor Research & Development.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen