< Terug naar overzicht

Katrien Costermans is HR-manager bij VF Europe

Katrien Costermans is HR-manager van het distributiecentrum van VF Europe in Sint-Niklaas.

Katrien Costermans (28) behaalde in 2006 een bachelor Office Management, Management Assistant aan de Katholieke Hogeschool Leuven (ECHO).

Ze startte in 2006 haar carrière als HR-assistant bij ExxonMobil. In 2008 stapte ze over naar Cummins als HR-officer. Een jaar later, in 2009, ging ze aan de slag als HR-businesspartner bij Maintenance Partners, waar ze in 2010 HR-manager werd.

Sinds februari 2012 is Costermans HR-manager van het distributiecenter van VF Europe in Sint-Niklaas, dat momenteel in volle expansie is met een nieuwbouw. VF Corporation is het grootste kledingconcern ter wereld op vlak van marketing en distributie van kleding. Het beschikt over verschillende eigen kledingmerken zoals Wrangler, Lee, JanSport en The North Face. VF heeft in Bornem haar hoofdzetel voor Centraal-Europa. In Sint-Niklaas is het distributiecentrum gevestigd, waar zo'n 280 mensen tewerkgesteld zijn.

“VF Europe bouwt een nieuw distributiecentrum in Sint-Niklaas met het oog op uitbreiding. Eén van de grootste uitdagingen is de organisatie hiernaar aan passen en het personeel in deze verandering te begeleiden”, zegt Costermans.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen