< Terug naar overzicht

Katleen Clappaert nieuwe financieel directeur bij Creyf’s Belgie

Bij het uitzendbedrijf Creyf’s promoveerde Katleen Clappaert van business controller tot financieel directeur. Daarmee is het zeskoppige directiecomit? voltallig, met drie vrouwen en drie mannen aan de top.

De licentiaat Handelswetenschappen begon haar carrière in 1997 als auditor bij PricewaterhouseCoopers. Clappaert is sinds 2001 actief bij de Solvus-groep als business controller. Zij zal in haar nieuwe functie instaan voor het financiële management en de rendabiliteit van Creyf’s. De aanstelling van Katleen Clappaert heeft ook een belangrijke symbolische waarde. Creyf’s ijvert voor een grotere gendergelijkheid op het werk en geeft trots het goede voorbeeld. Op een jaar tijd evolueerde de samenstelling van het directiecomité naar pariteit tussen mannen en vrouwen.

Voorts volgde Hubert Vanhoe (42) als algemeen directeur van Creyf’s België Johan Crijns op, die bij USG People European Vice-President werd voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Polen.

Vanhoe studeerde sociale wetenschappen en behaalde een MBA aan de Open University Business School. Hij begon zijn carrière als sectormanager bij Zürich Insurances in 1987 en werkte daarna als Head of Training Department bij Alcredima Spaarbank. Later werd hij Sales Manager Key Accounts & Business Development bij DHL International.

In 1998 werd Hubert Vanhoe European Sales Manager bij Manpower. In 2000 werd hij General Manager Business Services Division Benelux bij Office Depot, waar hij vervolgens de directiefunctie opnam voor de Benelux. Voor hij managing director van Creyf’s België werd, was Vanhoe algemeen directeur Benelux bij Corporate Express.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen