< Terug naar overzicht

Katia Lambrecht HR-manager bij Kronos Western Europe

Kronos heeft Katia Lambrecht aangesteld als HR-manager voor de Benelux en Frankrijk. Haar voornaamste taak is het aansturen van het HR-beleid en het dagelijks beheer van de personeelszaken over de drie landen heen.

Katia Lambrecht (46) zal in haar functie van HR-manager Benelux en Frankrijk het door Kronos ontwikkelde HR-beleid in West-Europa implementeren, waarbij een open en internationale bedrijfscultuur centraal staat. In deze rol zal Lambrecht ook talentvolle medewerkers vanuit de geautomatiseerde HR- en ICT-wereld aantrekken, en een professionele omkadering en doelgerichte opleidingsmogelijkheden aanbieden.

Voor haar komst naar de specialist in workforcemanagement werkte Lambrecht als HR-manager bij Europe Teleroute. Tussen 2001 en 2005 was ze HR-manager bij Gambro BCT. Daarvoor werkte ze in de telecomsector: vier jaar als HR-manager bij KPN België en vijf jaar als HR Business Partner bij Ascom Hasler.

Lambrecht studeerde sociaal werk aan het HRIEPSHO in Kortrijk, specialiseerde zich in HRM aan de Ehsal en volgde een opleiding Sociaal Recht aan het Agora-instituut. In 1996 studeerde ze af als master Marketing Communication aan de Vlekho.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen