< Terug naar overzicht

Kathy Schaderon nieuwe HR-directeur van Generali Belgium

Generali Belgium heeft Kathy Schaderon aangesteld als HR-directeur. Schaderon heeft meer dan 12 jaar ervaring in de HR-sector en is al sinds 2008 aan de slag bij Generali.

Kathy Schaderon (35) startte haar loopbaan bij Excel Careers als Recruitment Consultant. Twee jaar later, in februari 2008, begon ze haar carrière bij Generali als HR Officer, waar ze na 4 jaar doorgroeide tot Senior HR -businesspartner. Vervolgens werd ze benoemd tot HR-manager – Recruitment & Development. Voortaan neemt ze de rol op van HR-directeur.

Als HR-directeur zal Kathy Schaderon verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid van het bedrijf en wordt ze eveneens het aanspreekpunt van de werknemers op alle niveaus. “Doordat ik al 10 jaar bij Generali werk, ken ik de sociale kant van het bedrijf door en door. Het is heel interessant om Generali doorheen de jaren te zien evolueren. De afgelopen 3 jaar kende het bedrijf in België een sterke verandering. De evolutie naar een cultuur waarin de klantentevredenheid centraal staat, brengt ook op HR-vlak opportuniteiten met zich mee. Als HR-directeur ga ik de uitdaging aan om samen met mijn team onze werknemers te motiveren en hun persoonlijke groei te stimuleren.”

Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient Generali Belgium zo'n 530.000 klanten en verkoopt ze een waaier aan levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2016 bedroegen de totale premie-inkomsten 800,2 miljoen euro. De activaportefeuille van de maatschappij bedraagt 6,0 miljard euro.

Bron: Generali (generali.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen